MÅNEDENS TRENER SEPTEMBER

EIRIK HORNELAND

Bla nedover for å lese mer om trenerens strålende september.

EN TRØBLETE SESONG

Alt har ikke gått på skinner denne sesongen for SK Brann. Svake sportslige resultater kombinert med utenomsportslig støy og utskiftninger på trenersiden har gitt vanskelige arbeidsforhold.

Eirik Horneland tok i sommer over som hovedtrener og har i september klart å snu de svake sportslige resultatene, og tatt 7 av 9 mulige poeng. Dette har de klart til tross for å ha møtt tøff motstand.

Viktig seier på Åråsen

Etter to strake tap reiser Brann til Åråsen for å møte Lillestrøm. Et formsterkt lag som kjemper om medalje.

Brann tar ledelsen både en og to ganger, men LSK svarer. Til slutt setter Aune Heggebø inn 2-3 for Brann, og sikrer seieren for gjestene. Tre ufattelig viktige poeng, i kampen om å unngå nedrykk.

Uavgjort mot tabellnabo

Nok en bortekamp venter Brann på Alfheim i møtet med Tromsø. Begge lag kjemper for å berge plassen i divisjonen.

Brann havner tidlig under, men slår tilbake etter hvilen. Til tross for at Fredrik Pallesen Knudsen blir utvist skaper bergenserne flere sjanser i sluttminuttene. 

Det blir ikke tre poeng mot Tromsø, men Brann ser betydelig bedre ut enn på lang tid.

Seier mot gullkandidat

Siste kamp i september går hjemme på Brann stadion. Det er første hjemmekamp etter gjenåpningen av landet, og fansen kan endelig returnere til stadion uten begrensninger.

Hjemmelaget skuffer ikke publikum, og leverer en utrolig sterk og viktig seier over gullkandidat Kristiansund. Dette gir forskerket tro på at Brann spiller i Eliteserien også i 2022.

Vi gratulerer Eirik Horneland som Altibox Månedens Trener!

Publisert: 08.10.21

Foto: NTB

Drømmetreffet | Har du savnet å møte dine fotballhelter?