ELITESERIEN RUNDE 21

Det er klart for ny runde i Eliteserien med åpne tribuner og full fotballfest.

Bla nedover siden for å lese alt om Eliteseriens 21. serierunde!

Viking - Sandefjord

Lørdag 02. oktober kl. 18:00, SR- Bank Arena.

Det er klart for første hjemmekamp etter gjenåpningen på SR- Bank Arena når to virkelig angrepsvillige lag braker sammen! Vikings landslagsuttatte kaptein, Veton Berisha, og resten av de blåkledde er klare for å ta imot fotballpublikummet i Stavanger på stadion. Ser vi deg på tribunen?

 

Sarpsborg 08 - Lillestrøm

Lørdag 02. oktober kl. 18:00, Sarpsborg Stadion.

Endelig kan hele Sarpsborg gå på kamp! LSK må vinne for å henge med i toppen, mens Sarpsborg vil revansjere tapet i Drammen forrige runde. Det er ingen tvil om at Lars Bohinen og hans menn vil gjøre alt de kan for å fjerne enhver tvil om at de ikke skal involveres i noen nedrykksstrid. Få med deg kampen!

Vålerenga - Strømsgodset

Søndag 03. oktober kl. 18:00, Intility Arena.

Kun 99,- kr for billetten på hele stadion! Til tross for tap leverte Vålerenga en god prestasjon borte mot Bodø/Glimt forrige runde, og håper at støtten fra egne supportere skal hjelpe laget til tre poeng på søndag. Klanen er selvsagt på plass for å lage stemning, er du?

Mjøndalen - Brann

Søndag 03. oktober kl. 18:00, Consto Arena.

Mjøndalen har vært en marerittmotstander for Brann helt siden play-off finalen i 2014. Nå møtes lagene igjen til en uhyre viktig kamp, denne gang om tre poeng som kan være helt avgjørende i kampen for tilværelsen i Eliteserien. To lag møtes. Tre poeng skal deles ut. Fornyet eliteseriekontrakt står på spill. Kom og kjenn på spenningen!

Stabæk - Bodø/Glimt

Søndag 03. oktober kl. 18:00, Nadderud Stadion.

Et hjemmelag som desperat kjemper for å berge plassen i Eliteserien og et bortelag med ambisjoner om seriegull. Tre poeng som kan bety ALT. Dramatikken lever, og du kan oppleve den live på Nadderud på søndag.

Tromsø - Haugesund

Søndag 03. oktober kl. 18:00, Alfheim Stadion.

I jakten på årets første hjemmeseier og overlevelse i divisjonen tar Tromsø imot FK Haugesund hjemme på Alfheim stadion. Forza Tromsø kan på nytt fylle supporterfeltet og gjøre sin innsats for tre poeng i nord. Ser vi deg der?

Odd - Molde

Søndag 03. oktober kl. 18:00, Skagerak Arena.

Endelig hjemmekamp uten restriksjoner på Skagerak! Det markeres med kr 50,- for billetten på hele stadion. Det finnes ingen bedre måte å markere dette på enn med fulle tribuner og muligheten til å spolere gulldrømmen for motstander Molde. Bli med på gjenåpningsfesten i Telemark!

Kristiansund - Rosenborg

Søndag 03. oktober kl. 20:00, Kristiansund Stadion.

En perfekt mulighet for KBK å vise at de mener alvor i årets medaljekamp. Lagene kniver helt i toppen og ingen har råd til å tape. Det er meget få billetter igjen- her blir det fulle tribuner!